Menu Sluiten

Opleidingspartner Kmo-portefeuille


Opleidingspartner Kmo-portefeuille

Overslaan en naar de inhoud gaan toggle navigation nl go facebook twitter ledenportaal home nieuws brafco publicaties contact home opleiding vakbekwaamheid chauffeurs opleiding adr opleiding vakbekwaamheid event opleiding vakbekwaamheid chauffeurs jan to dec opleiding vakbekwaamheid tegen september dienen alle chauffeurs met een rijbewijs c dat afgeleverd werd voor september een nascholing te hebben gevolgd van uur in het kader van de vakbekwaamheid. Adropleidingen worden ondanks het aandringen van brafco tot op heden niet in rekening gebracht voor de berekening van deze uur verplichte vorming. Wetgeving de nascholing vakbekwaamheid wordt gespreid over modules van uur. Elke gevolgde module levert kredietpunten op wat .

Drivolution home wie zijn we wat doen we links contact vacatures wie zijn we erkenningen franais visie team erkenningen partners s met een maximum van eur per jaar voor opleiding erkenningsnr. Dv.o en eur voor adviesverlening erkenningsnr. Dv.a Opleidingspartner Kmo-portefeuille prijzen Pme waalse subsidies eur per opleidingsuur subsidies voor kmos voor erkende opleidingen erkenningsnr. . Afhankelijk van de grootte van uw bedrijf kan u tot . eur per jaar subsidie krijgen. Drivolution is erkend door de federale overheidsdienst mobiliteit en vervoer als opleidingsinstituut ocf voor de vakbekwaamheid voor vrachtwagens en bussen. Een hele reeks opleidingen werden al erkend Opleidingspartner Kmo-portefeuille passend voor uw firma Volgens de tweede qfor audit zijn van de klanten bij drivolut.

Feiten over Opleidingspartner Kmo-portefeuille

Home opleidingen inschrijven wetgeving subsidies contact subsidies dankzij onze opleidingen kan u verscheidene subsidies genieten. contacteer ons met uw vragen via dit emailadres wordt beveiligd tegen spambots. Javascript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Of tel. .. sociaal fonds voor transport en logistiek voor onze opleidingenkan u voor uw arbeiders een terugbetaling aanvragen vanuit het opleidingsbudget dat het sftl ter beschikking stelt. Jaarlijks krijgt u een opleidingsbudget toegekend op basis van het aantalarbeiders in dienst dieressorteren onder p.c. . rsz categorie. U kan tot drie jaar over deze budgetten beschikken en zelfs de budgetten van verschillende jaren bundelen. Meer info het aanvraagformulier en de juiste bedragen persoon kan u vinden op www.sftl.be.belangrijkhet indienen vanhet opleidingsplan moet gebeuren voor de opleiding start. wij begeleiden u graag met uw dossier. ipv ipv is het opleidingscentrum van en voor de voedingsindustrie. Aangezien wij een erk.

Overslaan en naar de inhoud gaan contacteer ons via infotransportacademy.be inloggen winkelwagen toggle navigation transport academy uw opleidingspartner in de transportsector hoofdmenu home opleidingskalender over code nieuws over transport academy contact weergevenactieve tabblad inschrijvingen vervoer van gevaarlijke stoffen onder vrijstelling veel chauffeurs worden zonder het te weten geconfronteerd met transporten van gevaarlijke goederen. Vaak betreft het beperkte hoeveelheden. Maar welke hoeveelheden en welke stoffen vereisen dan wel een adr certificaat in deze opleiding leren chauffeurs het onderscheid te maken tussen een adr transport of een vrijgesteld transport. doelgroep alle professionele bestuurders van voertuigen van groep c. doelstelling deelnemers weten.

Opleidingspartner Kmo-portefeuille dealers

Ga naar inhoud home contact sitemap nl fr opleidingen opleidingskalender advies begeleiding over ons nieuws vacatures faq menu u haalt uw voordeel uit professioneel opgeleid personeel publicatie in digiforum transport logistiek januari de coninck opleidingen trainingen is een erkend opleidingsinstituut en partner van tal van sectorfondsen. De veiligheidsopleidingen van de coninck focussen zich op praktische kennisoverdracht die nauw aansluit bij de werkwereld van de cursisten De toekomst over Opleidingspartner Kmo-portefeuille Het doel hiervan is om het veiligheidsbewustzijn te verhogen en ervoor te zorgen dat uw mensen meer rendabel en beter inzetbaar zijn. Afhankelijk van uw behoeften bieden wij opfris of basisopleidingen aan en dit zowel bij .